Over dit product
Shark video

Draadloos opladen met de Shark

artikelnr: WC-10
  • Draadloos opladen volgens Qi standaard
  • Inclusief 12-Volt auto-aansluiting
  • +2 usb voedingsaansluitingen

Laad je telefoon op met de Shark van inCarBite. De Shark is een laadstation waar je eenvoudig je telefoon in kan schuiven. Direct na plaatsen (mits Qi compatible) gaat deze direct in een rap tempo opladen. De Shark wordt standaard geleverd met een 12-Volt aansluiting (sigarettenaansteker) voor in de auto, maar er is een 230-Volt aansluiting leverbaar voor in huis of kantoor. Het apparaatje is klein maar solide. Je kan deze bijvoorveeld aan je bureau bevestigen of in je auto wegwerken.

Telefoons die niet fabrieksmatig draadloos kunnen opladen
Voor telefoons die niet uit de doos draadloos opgeladen kunnen worden heeft inCarBite een speciale adapter ontwikkeld. Deze dunne patch heeft een kabeltje (kies bij bestellen de juiste aansluiting) die je in je apparaat prikt. De patch is eenvoudig achter je hoesje weg te werken. 

Veiliger voor jezelf en je telefoon
Wanneer je de piep hoort van een lege telefoon in de auto is de verleiding erg groot om de kabel aan te sluiten. Met alle capriolen die daarbij komen kijken is dat niet veilig. De Shark biedt uitkomst als de standaard rustplaats van je telefoon in de auto. Zo heb je nooit meer een lege telefoon.

Daarbij beperkt draadloos opladen de slijtage aan je connector. Je telefoon mag er op gemaakt zijn, elke dag minimaal een keer gebruikt worden doe geen enkele connector goed. Via draadloos opladen is er uiteraard geen enkele slijtage aan het apparaat.

Let op: netstroom voeding is niet inbegrepen in deze set. Daarbij is voor telefoons die niet standaard Qi compatible zijn een adapter nodig. 

video

In de doos

- Sharkmodule
- Kabel voor Sharkmodule met 12v auto-aansluiting
- Kabel voor Sharkmodele met 2 gestripte uiteindes voor +/- voeding
- handleiding

Let op: netstroom voeding is niet inbegrepen in deze set. Daarbij is voor telefoons die niet standaard Qi compatible zijn een adapter nodig. 

Download hier de Engelse handleiding.

Bestellen
€129,00 Inclusief btw
inCarBite staat voor
  • Duurzame producten
  • Snelle levering
  • Top service