Over dit product
Handleiding
downloaden
De UM-20 in actie

Luxe universele tablethouder type UM-10-2

artikelnr: UM-10-2-Power-only

iPad / tablet houder UM10-2

Met de perfecte iPad/ tablet- integratie in uw auto kan de reis voor passagiers niet lang genoeg duren. Naar een film kijken, naar muziek luisteren of surfen op het internet zorgt voor ontspanning voorin én achterin. De universele tablet houder voor bv Samsung, Sony, HP, Asus, Acer, Google of andere android tablets met usb aansluiting is eenvoudig in het gebruik, zowel thuis, school, op je werk, of in de auto. Het geeft uw tablet nog meerdere gebruiks functies, zoals film stand, keyboard stand en of een foto stand. Bij deze stabiele auto houder wordt ook een slimme slide-in systeem geleverd. Dit systeem is snel en eenvoudig te bevestigen aan de autostoel, dit zonder enig gebruik van gereedschap. Met het slimme slide-in systeem, is de tablet vervolgens snel in en uit de houder te plaatsen.

Inbouw

De 12V aansluiting kan via uw stoel netjes worden aangesloten op de “Slide in” houder die op de stoel komt te zitten Door een ingebouwde uitholling in de hoofdsteunhouder kunnen de 12v draden netjes worden weggewerkt. Uiteraard wordt de houder ook met een 12v adapter geleverd, waarmee de tablet kan worden opgeladen. Ook goed om te weten is dat de universele tablet houder ook getest is bij botsproeven en daarbij glansrijk is geslaagd. Bij een botsing of harde rem actie zal uw tablet niet losschieten zoals dat bij de andere wat gammele tablet houders of standaards wel het geval kan zijn.

In de doos

Wat zit er in de doos inCarBite type UM-10-2: 1x tablet houder (voor merken zoals Samsung, HP, Sony, Asus, Acer, Google of andere android tablets met usb aansluiting, usb aansluiting is voor het opladen en evt streamen)

1x Head Rest Dock Station (houder voor op de autostoel)
1x Autolader 12v plug: sigaretten aansteker
let op: tablet niet inbegrepen

Specificaties

– de sterke tablet clip kan worden uitgebreid van 115 mm tot 196 mm zodat de meest tablets in deze houder past
– 2 x USB-poorten elke USB-uitgang: totale 5V-3.4A (5V-2.4A + 5V-1A)
– deze universele auto mount (gepatenteerde) past voor elk apparaat van de Tablet PC in de markt bijvoorbeeld: iPad-mini, iPad, Samsung, lied, HP Sony Asus Acer Google
– 2 USB-poorten aan beide kanten in de houder – gemakkelijk te installeren geen gereedschap vereist

Bestellen
€159,00 Inclusief btw
inCarBite staat voor
  • Duurzame producten
  • Snelle levering
  • Top service