Cabine- en verkeerscamera
CAMERA
Cabine- en verkeerscamera
Een camera is niet alleen een middel dat bewijsmateriaal verzamelt, het werkt in de cabine ook preventief.

Camerabeveiliging in en om de taxi

Op zoek naar een camerasysteem die naast de weg ook de cabine filmt? Onze Pro16 MDVR is te bestellen met 2x 720p HD camera’s die beide in de cabine gemonteerd kunnen worden. Daarvan filmt de eerste de weg en de tweede ook de passagiers en de binneninrichting.

Veiligheid
Helaas kan je er niet meer vanuit gaan dat jij of je spullen altijd onaangetast blijven in het openbaar vervoer. Een cabinecamera werkt niet alleen prima als identificatiemiddel (en vervolgens bewijsmiddel), maar werkt ook preventief. Overtreders zijn hier doorgaan alert op en zullen zich gedragen of eventuele plannen staken.

Mocht het toch misgaan heb je het incident op 720p beeld vastgelegd.

Verkeer
Ook op de weg is het niet altijd even gezellig. De afgelopen jaren hebben Nederlander helaas steeds minder geduld en begrip voor elkaar op de weg. Mocht er onverhoopt ongeluk gebeuren, of je komt iemand tegen die ‘een gesprek met je wil beginnen’ midden op de snelweg, is het vastleggen van bewijsmateriaal altijd handig.

Geparkeerde auto
De camera kan worden ingesteld om automatisch te filmen wanneer er beweging gedetecteerd wordt. Ook als de wagen geparkeerd staat. Mocht er iemand de auto in proberen te breken, een beschadiging maken zonder dit te melden of zelfs buiten de auto iets gebeuren, zal de camera (mits in beeld) dit vastleggen.

Montage
Als je deze camera zelf wilt installeren is deze los te bestellen in onze webshop. Er zijn ook dealers waar de camera ingebouwd kan worden.