Over inCarBite

InCarBite is een jonge maar inventieve onderneming en is onder andere importeur van InCarBite producten voor Europa. InCarBite levert multimedia oplossingen voor de automotive/automobiel en transport branche, zoals luxe tablet integratie, draadloos laden, OEM camera’s, DVD entertainment, Digitale TV en nog veel meer. Het leveren van producten en daarbij behorende technische ondersteuning verzorgen wij aan dealers die zich bevinden in alle segmenten van de markt.

De positie van leverancier is toonaangevend en het resultaat van een decennia ervaring in de automobielbranche. Ook de opgedane “know how” van bijna vijfentwintig jaar activiteit in deze branche heeft geresulteerd in het oprichten van InCarBite.

Onze filosofie is dat het leven moet bestaan uit het verwezenlijken van dromen welke door durven en doen tot stand kunnen komen. Dromen kun je lange tijd blijven koesteren, maar om ze in vervulling te laten gaan moet je zoals velen van onze klanten ondernemend en onderscheidend durven zijn. InCarBite wil klanten daarin faciliteren door ze vrijheid in multimedia te bieden. Wij onderscheiden ons op kernzaken als kwaliteit, uitstraling en service.

In elk van ons - enthousiaste en professionele mensen - schuilt een gepassioneerd autoliefhebber met een schat aan kennis en ervaring. Wij staan bekend om onze enorme betrokkenheid; als de klant niet 100% tevreden is, is InCarBite dat ook niet.